H5 kontraprofilos ablakgyártó


A H5 Kontraprofil Kft. a H5-ös kontraprofil rendszergazdája a legjobb partner a CE minősítéshez!!!

A H5 Kontraprofil Kft. által kifejlesztett H5 hőszigetelt külső nyílászáróknál a keret sarkai és köztes kötései közvetlenül - rövid csapos - kontraprofillal kapcsolódnak egymásba.

A H5 szerkezet nem csak tetszetős, de funkcionálisan is többet tud a jelenleg gyártott csapos "EURO profilnál", jobban megfelel a mai követelményeknek és egyben további fejlesztési lehetőségeket biztosít.

Mindenek előtt ki kell emelni a körkéses profilmaróval készített, a faiparban szokatlan pontosságú és mérettartó profilt, ami lehetőséget ad a kontraprofilos kötéseket biztosító, megnövelt felületű szilárd és tartós ragasztásra.

Jelentősen nő a termelékenység is, mivel az összetettebb profil is - a pontosság egyik feltételeként - egy műveletben végezhető, felére csökken a "csapozási" művelet, és nem kell közbenső zárt csaphelyeket készíteni.

Megvalósítható a kisebb helyigényű, egyszerűbb és hatékonyabb felületkezelt alkatrészgyártás, szemben a csapos sarokkötéssel, ahol a keretrendszererű gyártás lehetséges.

A H5 profil a fa jellegét kiemeli, lágyabb a vonalvezetés és a minőségi felületkezelés feltételét kielégítve minden él és belső sarok kerekítve van. Az ablak takart vasalással készül, de szükség szerint pánt is alkalmazható.

Email cím változás!!!

Az ÚJ email címünk: info@metner.hu

Többet szeretne megtudni a világon egyedülálló H5-ös termékünkről? Több információra van szüksége termékeinkről?

Töltse le ingyenes prospektusainkat MOST!Kattintson ide a letöltéshez!

Facebook barátok


popuparchitect.com