Cégismertető


Ön a H5 Kontraprofil Kft.-ben egy olyan céget talált, mely szabadalmaival és vásárdíjas termékeivel élen jár az épületasztalos ipari gyártmány és gyártásfejlesztésben.

Amennyiben az Ön tevékenységének célja a gazdaságos és versenyképes termelés, úgy a H5 Kontraprofil Kft.-t korrekt megbízható partnerének tekintheti.

A Metner cég 1983-ban alakult.

A cég folyamatos szerszámfejlesztési tevékenysége folytán kialakult a "Metner" féle szerszám, melynek reprezentáns terméke a szabadalmaztatott körkéses szerszámcsalád, de mint lambéria, hossztoldó, keretösszeépítő, felsőmaró stb. szerszámok sajátosságuknál fogva a fenti jelzővel váltak ismertté.

Komplex innovációs fejlesztési tevékenységként a cég kidolgozta a kontraprofilos épületasztalos ipari keretszerkezeteket, aminek feltételeként korszerűsítette a szabadalmaztatott körkéses marószerszámokat.

Az egyedi kontraprofilos gyártás mellett cégünk kidolgozta a nagyüzemi technológiához (200-250 ablak/műszak) szükséges know-how-t, és kifejlesztette az ahhoz szükséges szabadalmaztatott páros égprofilozó CNC gépet (amely már a gyakorlatban is bizonyított,és 2008-ban a Ligno-Novum–Woodtech faipari szakkiállításon vásárdíjat kapott), valamint a felületjavító 4fejes gyalugépet, amely a keretprofil alsó-felső felületét a „ hidrofejes” gyalulással egyenértékű minőséggel készíti el.

H5 92 kontraprofilos ablak és körkéses maró szerszám
Az új H5 92 széles profilok rajzai

A hagyományos 68-as kontraprofilos ablakszerkezet helyébe a lényegesen korszerűbb 92-es konstrukció lépett. Ez a jövő igényeinek is megfelelő prémiumkategóriás ablakok gyártására alkalmas szerszámkészlet még lényegesen egyszerűbben is használható, mint 68-as és 78-as elődje.

Az épületasztalos iparban a széleskörűen elterjedt kontraprofilos technológiával ajtót 1980. évtől, ablakot 1998. évtől gyártanak.

A H5 Kontraprofil Kft.-vel egy telephelyen található Szer-Vas Bt. a nyílászáró gyártáshoz szükséges kiegészítő termékeket forgalmazza, pl. AGB(olasz), ROTO, GU, vasalatok, párkányok, vízvetők, szilikonok, ragasztók, valamint különféle profilú és színű tömítők. A Metner Kft. kontraprofilos nyílászáróihoz teljes választékban.

Email cím változás!!!

Az ÚJ email címünk: info@metner.hu

Többet szeretne megtudni a világon egyedülálló H5-ös termékünkről? Több információra van szüksége termékeinkről?

Töltse le ingyenes prospektusainkat MOST!Kattintson ide a letöltéshez!

Facebook barátok


popuparchitect.com